Hua Hin

Vi hade valt Hua Hin, därför att denna plats inte skulle kräva mycket av oss. Ingen ytterligare flygresa eller båtfärd, men ändå sandstrand, restauranger och sol (på andra ställen var det ännu regnperiod). Det visade sig emellertid att havet inte var i något vidare skick, vattnet var grumligt och slungade upp jättemaneter som låg och jäste i solen under palmerna. Så vi lät bli att bada. Istället gjorde vi vad vi planerat att göra; Niklas pluggade och jag skrev.

Inga missöden blir särskilt stressande, när man reser utan hembiljett. Vi kommer bo vid världens vackraste sandstränder, dyka bland koraller och lapa drinkar under parasoller medan solen går ner, allt i sinom tid.

Vi åt på caféer varje dag och vandrade runt på marknader, ägnade de flesta kvällarna i sängen framför Friends med chips, öl och alkoläsk. Ja och förresten, mardrömsrummet fick vi lämna redan efter en natt, då vi bad om ett med fönster. Ingen V.I. P skylt på den dörren, och heller inga hot om blodfläcksersättning. 

I Hua Hin semestrar många Thailändare själva, så det var en ganska skön stämning där, utan så mycket försäljarhets. Vi gillade platsen hyfsat, men bestämde oss för att testa på huvudstaden efter att våra tio förbetalda hyresdagar var över.

Mobilbilder från Hua Hin:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar